Umeå Flygplats Biluthyrning

Umeå Flygplats Biluthyrning

 
umea alvik airport,
90254 umea
Sverige
???global.stationMapAlt???
N : 63º 47' 34.44" E : 20º 17' 21.12"

Hyr en bil hos Europcar på Umeå flygplats

Vår Europcar-station på Umeå flygplatsligger i området Alvik, cirka 4 km söder om Umeås stadskärna, och är perfekt för de som vill utforska staden och dess omgivningar på nolltid! Din Europcar-station väntar på dig direkt i ankomsthallen där du kan hämta och lämna din bil dygnet runt alla dagar i veckan! För att starta din resa tar du bara motorvägen E12 och ger dig ut på ett enastående äventyr!

Om du vill utforska Umeås livliga stadskärna och vibrerande kulturscen kan du även välja att hämta och lämna din bil inne i Umeå. Umeå och dess omgivningar är fulla av saker att göra, oavsett om du är en naturälskare eller kulturentusiast - så finns det en Europcar-station som väntar på dig!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar på Umeå flygplats

På Europcar-stationen i Umeå finner du definitivt den bil du behöver för din resa - oavsett om du är van vid en automat eller en standardbil - så har du oss i ryggen. Om du vill ha elegans, sportighet och kraft i samma paket, kanske du ska lägga vantarna på en svart Audi A6 STW 2.0. Eller om du föredrar något praktiskt och bekvämt för bilturen med familjen, kan du prova SUV Skoda Yeti 4M 2.0! Men om du letar efter ett sportigare alternativ, varför inte hyra Seat Leon ST 1.2?

Om du har en stressig resa framför dig och bara vill sätta dig bakom ratten, kan du använda den kostnadsfria tjänsten Europcar Online Check-in! Då kan du ge dig ut på resan direkt utan en massa pappersarbete!

Upptäck Umeå flygplats och dess omgivningar med bil

Om du hämtar din bil hos Europcar-stationen på Umeå flygplats kan du börja din resa genom att besöka Umeå - staden ligger nära flygplatsen och är definitivt värd att utforska i några dagar! Friluftsmuseum, skulpturpark, restauranger och kaféer - du behöver inte få slut på platser att besöka! Om du börjar din resa i Umeå har du möjlighet att upptäcka Sveriges vildmark på nolltid! Ungefär 7 mil västerut ligger Älgens Hus - där du kan möta riktiga älgar och lära dig allt om dem. Om du letar efter en kort dagstur kan du bege dig till naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont - Moder naturs alldeles egna Shangri-La som bara ligger 2 mil bort. Är du sugen på att ge dig långt ut i vildmarken? Kör norrut i cirka 13,6 mil till Skellefteå - inkörsporten till svenska Lappland. Fiske, vandring, skridskoåkning... det finns mängder av utomhusaktiviteter att göra där! Utforska en liten bit till och bege dig till Piteå, Sveriges lilla pärla i öst!

Luleå

Om du har lite tid över och vill komma närmare polcirkeln, kan du göra en avstickare till Luleå, den största staden i svenska Lappland. Njut av en solnedgång som varar i fyra timmar och sträcker sig under hela natten på sommaren, smaka på en svensk gourmetmåltid i kyrkostaden Gammelstad (en plats på UNESCO:s världsarvslista) eller paddla kajak på havet eller i en sjö: det här är en försmak av vad som väntar dig i Luleå!

Privilege-programmet

Europcars Privilege-program är ett globalt kostnadsfritt bonusprogram som ger dig stora fördelar, inklusive prioritetsservice vid hämtning av bilen, plus belöningar som t.ex. värdekuponger och kostnadsfria weekendhyror. Programmet har en struktur med fyra nivåer: Club, Executive, Elite och Elite VIP. Kunder hamnar på högre nivåer beroende på antalet uthyrningar och/eller antalet hyrda dagar.

Läs mer Läs mindre

Öppettider

Sön
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59
Mån
Normal hours
07:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 06:59
19:01 - 23:59
Tis
Normal hours
07:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 06:59
19:01 - 23:59
Ons
Normal hours
07:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 06:59
19:01 - 23:59
Tor
Normal hours
07:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 06:59
19:01 - 23:59
Fre
Normal hours
07:00 - 19:00
After hours (extra charges apply)
00:01 - 06:59
19:01 - 23:59
Lör
Normal hours
After hours (extra charges apply)
00:01 - 23:59

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Andra platser

Bra att veta

Bil- och skåpbilsuthyrning på Umeå Flygplats är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller skåpbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Umeå Flygplats.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Umeå Flygplats. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Umeå Flygplats med certifierade åtaganden.

Topplista 5 närmaste städer