Biluthyrning i Halmstad

Biluthyrning i Halmstad

 

Upptäck platser i Sverige

Hyr en bil i Halmstad hos Europcar

Halmstad är en hamnstad på Sveriges västkust, vid ån Nissans mynning. Fram till år 1645 tillhörde den Danmark och fungerade som en befäst gräns för att försvara Danmark mot svenskarna. Medeltida monument, golfbanor, kubistisk konst och vackra stränder... Halmstad och dess omgivningar är fantastiska att färdas bland! Bege dig först till Halmstad slott, ett slott som byggdes under tidigt 1600-tal av Kung Christian den IV av Danmark, innan du utforskar St Nikolai kyrka som är en vacker kyrka från 1300-talet. Fem kilometer väster om Halmstad ligger Mjellby konstmuseum - Sveriges tempel för fransk kubism! Där kan du beundra vågade verk av sex konstnärer ur Halmstadgruppen. Om du är golfentusiast är Halmstad det rätta stället för dig! Med sina 183 hål på 12 banor är det Sveriges golfhuvudstad! Och när du är här får du inte missa Tylösand - en populär tillflyktsort under sommaren för windsurfing, kiteboarding och partyn fram till gryningen!

Uthyrningsupplevelsen med Europcar i Halmstad

Europcar har två uthyrningsstationer i området kring Halmstad: en i stadskärnan och den andra på Halmstad flygplats, bara 2 km nordväst om staden. Så oavsett om du anländer till Halmstad med flyg eller tåg finns Europcar här för att välkomna dig till Halland! Välj den station som passar dina behov bäst, så kommer du att kunna starta ditt svenska äventyr på nolltid!

Biluthyrning på Halmstad station finns i alla former och storlekar. Automatisk eller manuell växellåda, sportiga bilar eller SUV:ar, välj det som passar bäst för din resa! Du kan hyra i dagar, veckor eller till och med månader i taget. Europcars stationer i Halmstad har öppet dygnet runt, alladagar i veckan så att du kan hämta och lämna din bil när du vill!

Köra i Halmstad

Oavsett om du är här för en lång biltur längs västkusten eller vill utforska stadskärnorna måste du komma ihåg att köra som en svensk och noggrant följa hastighetsbegränsningarna. Glöm inte - det är 50 km/h i staden, 70 km/h på landsvägar och 110 km/h eller 120 km/h på motortrafikleder och motorvägar!

De flesta parkeringsplatser är inte gratis inne i Halmstad, förutom vid fotbollsarenan Örjans vall!

Upptäck Halmstad och dess omgivningar med bil

Är du redo att åka längs den svenska kustremsan med Europcar? Precis väster om Halmstad i närheten av Tylösand finns det mängder av vackra platser att upptäcka längs Laholmsbukten. Direkt från Halmstad leder E20 dig cirka 7,2 mil norrut till Varberg, där du kan njuta av en dags spa, surfa eller ägna dig åt fågelskådning. Slappna av på det ikoniska Kallbadhuset i trä, eller utforska den imponerande Varbergs fästning, något man måste se i Halmstad! Surfa på Europas bästa vågor i Apelviken, en av norra Europas bästa surfingstränder och släpp handduken för att njuta av solen! Om du älskar stränder är Laholmsbukten en fantastisk plats att stanna på i några dagar. Den har Sveriges längsta sandstränder med mängder av silkeslena platser och sanddyner att lata sig bland.

Mölle

Byn Mölle ligger vid halvön Kulla cirka 9 mil söder om Halmstad. Denna pittoreska, avskilda plats var en riktigt het plats på 1800-talet då man uppmuntrade (skandalöst nog) blandat bad för män och kvinnor på stranden och lockade lättsinniga människor från Berlin. Tiderna har förändrats, men den är fortfarande väldigt charmig! Hoppa in i bilen och inom en timme är du ute på en utflykt längs kusten - med fiske eller den vattensport du föredrar! Utforska den närliggande vackra fiskebyn Arild, med sina pastellfärgade hus och söta hamn eller besök det vackra naturreservatet Kullaberg - en tillflyktsort gör biologisk mångfald. Det är den perfekta platsen att klättra, vandra och spela golf på!

Leverans och hämtning

Välj Europcars alternativ "Leverans och hämtning” som ger dig den bästa bekvämligheten genom att din bil eller stora familjebil kommer till dig - så att du kan ta dig tid att slappna av. Vi levererar och hämtar din bil var och när det passar dig bäst. Det enda som krävs är en adress i Sverige.
Läs mer Läs mindre

Topplatser i Halmstad

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Halmstad är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Halmstad.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Halmstad. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Halmstad med certifierade åtaganden.