Biluthyrning i Kalmar

Biluthyrning i Kalmar

 

Upptäck platser i Sverige

Välkommen till Europcar biluthyrning i Kalmar. Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och omgiven av vatten. Stadskärnan som ligger på en egen ö är full av historiska byggnader, kullerstensgator och vackra parker. Här finns också många butiker, restauranger. Missa inte att besöka Castenska Gården på Storgatan 20, butik sedan 1667 och således landets äldsta. På sommaren finns ett härligt gårdskafé här.

Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt runt bland alla sevärdheter. På nära avstånd finns välbevarade Kalmar Slott som under medeltiden var Sveriges modernaste fästning. Det var här man undertecknade Kalmarunionen år 1397. Ta hyrbilen och fortsätt din färd mot Stensö, Kalmars mest folkkära fritidsområde. Här finner du en skiftande natur och ett rikt djurliv. Passa också på att ta ett dopp vid den plats Gustav Vasa landsteg efter sin landsflykt år 1520.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Kalmar

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Kalmar är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Kalmar.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Kalmar. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Kalmar med certifierade åtaganden.