Biluthyrning i Södertälje

Biluthyrning i Södertälje

 

Upptäck platser i Sverige

Några mil söder om Stockholm ligger Södermanland och den mångkulturella staden Södertälje. Staden har en gammal historia och omnämns redan på 800-talet. Idag är det en stad med mycket spännande kultur och människor. Med hyrbil från Europcar tar du dig lätt runt bland alla sevärdheter. Ett stopp vid Tom Titts är något som uppskattas av både vuxna och barn. Här finns experiment som lockar till att lära sig lite mer om teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, människan, illusioner och mycket mer. Alla experiment provar man själv.

Fortsätt med hyrbilen till utomhusmuseet Torekällberget med sina handelsbodar, café, trädgårdar och en lantlig del med gamla gårdar från trakterna och typiska djur för 1800-talet i Sörmland. Missa inte heller ett besök på Tullgarn Slott några mil från Södertälje. Slottet är ett kungligt slott och känt för sin gigantiska tårt- och kakbuffé. Välkommen till Europcar biluthyrning i Södertälje.

Läs mer Läs mindre

Topplatser i Södertälje

Varför Europcar?

Bästa-Pris-Garanti

Få bästa priset

Privilege Bonusprogram

Medlemsförmåner

Säker Bokningsprocess

Trygg datahantering

Toppstäder i Sverige

Bra att veta

Bil- och transportbilsuthyrning på Södertälje är enkelt med Europcar.

Trevlig service, nya bilar och låga priser ingår i vårt dagliga erbjudande. Oavsett om du vill hyra en bil för affärer eller nöje, om du behöver en bil eller transportbil, så har Europcar rätt hyrbil för dig på Södertälje.

Europcar ser fram emot att hjälpa dig på vår biluthyrningsplats: Södertälje. Ta alltid med ditt körkort, ett giltigt kreditkort och ytterligare en ID-handling (t.ex. ett pass om du vill hyra bil utomlands).

Europcars gröna program: På Europcar förstår vi vilken miljöpåverkan biluthyrning har. Därför är vi fullt engagerade i ett program för hållbar utveckling och är stolta över att vara det första biluthyrningsföretaget på Södertälje med certifierade åtaganden.