Hyra av bil och skåpbil vid Relais Chateau Gontier

Bil- och transportbiluthyrning i Relais Chateau Gontier

Välkommen till Europcar i Relais Chateau Gontier, din pålitliga partner för bil- och transportbilsuthyrning. Oavsett om du behöver en bil för en weekendresa eller en transportbil för att flytta möbler, har vi det perfekta fordonet för dig.

Våra fordon

  • Personbilar: Vi erbjuder ett brett utbud av personbilar, från smidiga stadsbilar till rymliga familjebilar. Våra bilar är moderna, välutrustade och redo att ta dig dit du behöver
  • Transportbilar: Behöver du flytta stora föremål eller transportera material för ditt arbete? Våra transportbilar är rymliga och pålitliga, vilket gör dem perfekta för alla typer av uppgifter

Varför välja Europcar?

När du väljer Europcar får du inte bara tillgång till högkvalitativa fordon, utan också till en förstklassig kundservice och flexibla hyresalternativ. Vi strävar alltid efter att göra din hyresupplevelse så smidig och bekväm som möjligt.

Hur man bokar

Att boka en bil eller transportbil hos Europcar i Relais Chateau Gontier är enkelt. Besök vår hemsida, ange dina datum och önskad fordonskategori, och välj sedan det fordon som passar dig bäst. Du kan också kontakta vår kundtjänst för personlig hjälp och rådgivning.
Välkommen till Europcar i Relais Chateau Gontier - din partner för pålitlig och bekväm bil- och transportbiluthyrning!

Varför hyra bil med Europcar?

24 timmars vägassistans

Ingen dold avgift

24/7 service på de flesta större flygplatser

Endast nya hyrbilar

FAQ